Mini Lease. Χωρίς δέσμευση. Χωρίς ταλαιπωρία.

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ ΕΥΕΛΙΞΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Το πρόγραμμα Mini Lease συνδυάζει τα οφέλη της ενοικίασης οχήματος με αυτά του leasing.

Με μίσθωση τουλάχιστον ενός μηνός, λαμβάνετε ξεχωριστά προνόμια:

 

  • Απλοποιημένο σταθερό μίσθωμα με μηνιαία καταβολή
  • Δωρεάν  2500 χιλιόμετρα ανά μήνα
  • Απαλλαγή από το κόστος συντήρησης, ασφάλισης και από απρόβλεπτα έξοδα
  • Πρόσθετος οδηγός οχήματος άνευ χρέωσης
  • Μεγάλη γκάμα επιλογής οχημάτων

Δες το βίντεο και μάθε περισσότερα για την υπηρεσία Mini-Lease

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ

Μισθώστε το αυτοκίνητό σας για τουλάχιστον ένα μήνα. Με το πρόγραμμα Mini Lease απολαμβάνετε την ευελιξία λήξης ή τροποποίησης του πακέτου μίσθωσης κάθε 30 ημέρες σε περίπτωση αλλαγής των συνθηκών.

  • Η μίσθωση ανανεώνεται κάθε 30 ημέρες και ο κάθε μήνας προκαταβάλλεται. 
  • Στην έναρξη της μίσθωσης καταβάλλεται ένα μίσθωμα ως εγγύηση μέχρι τη λήξη της το οποίο είτε συμψηφίζεται μετά τον έλεγχο του αυτοκινήτου, είτε επιστρέφεται στον μισθωτή.

ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ

Δε σας αρέσει το όχημα που μισθώσατε; Χρειάζεστε μεγαλύτερο ή μικρότερο; Αλλάξτε το!

Έχετε την επιλογή αλλαγής του οχήματος κάθε 30 ημέρες. Στη περίπτωση αυτή θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εκ των προτέρων για να προγραμματίσουμε την ανταλλαγή του οχήματός σας.

ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΑΚΕΤΟΥ

Ποιο πακέτο σας ταιριάζει καλύτερα; Με τρεις επιλογές κατηγορίας οχημάτων, σίγουρα θα βρείτε αυτό που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.: 

ΤΥΠΟΣ ΟΧΗΜΑΤΟΣ 

Mini & Economy Compact & Intermediate  Standard & Full Size
       

Ευθύνη ζημιών έως

600 EUR

800 EUR

1300 EUR

Ευθύνη ολικής κλοπής έως

600 EUR

800 EUR

1300 EUR

Όριο χλμ/μήνα

2500

2500

2500

Πρόσθετος οδηγός

Παροχή οδικής βοήθειας

Συντήρηση

Δείτε βήμα – βήμα τη διαδικασία

1. Επιλογή οχήματος

Στην Enterprise Rent A Car έχετε τη δυνατότητα να διαλέξετε από μια ευρεία γκάμα οχημάτων. Από αυτοκίνητα πόλης, οικογενειακά SUV ακόμα και επαγγελματικά φορτηγάκια.

2. Επιλογή χιλιομέτρων

Το πρόγραμμα Mini Lease σας επιτρέπει εξ ορισμού να επιλέξετε τον αριθμό χιλιομέτρων ανά μήνα. Εφόσον χρειαστεί να οδηγήσετε ακόμα περισσότερα χιλιόμετρα, θα εξατομικεύσουμε μια λύση κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σας.

3. Επιλογή κάλυψης ζημιών

Στην Enterprise είστε πάντοτε καλυμμένοι για ζημιές και βασική οδική βοήθεια.

4. Κάντε τη κράτηση σας και φύγατε

Κάντε τη κράτηση του οχήματός σας απευθείας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.  Εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο +30 210 3493411  ή στο email

mini-lease@enterprise.gr και θα σας βοηθήσουμε ευχαρίστως να ολοκληρώσετε τη κράτησή σας.  Όταν είναι όλα έτοιμα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για τα στοιχεία της κράτησης.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΤΥΠΟΙ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

Mini

Citroen C1 ή παρόμοιο

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες

2.500 χλμ/μήνα

Παροχή οδικής βοήθειας

Συντήρηση

Πρόσθετος οδηγός


 

Economy

Toyota Yaris ή παρόμοιο

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες

2.500 χλμ/μήνα

Παροχή οδικής βοήθειας

Συντήρηση

Πρόσθετος οδηγός


 

SUV

Suzuki Vitara ή παρόμοιο
Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες

2.500 χλμ/μήνα

Παροχή οδικής βοήθειας

Συντήρηση

Πρόσθετος οδηγός


 

Σας ενδιαφέρει η υπηρεσία Mini Lease της Enterprise;

Υποβάλετε τα στοιχεία σας στη φόρμα επικοινωνίας και ένας από τους συμβούλους μας θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Καθώς ο στόλος μας αλλάζει τακτικά, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι ένα συγκεκριμένο μοντέλο αυτοκινήτου θα είναι διαθέσιμο ανά πάσα στιγμή.

Διασφαλίζουμε την κατηγορία που επιλέξατε και σας προσφέρουμε ένα αυτοκίνητο αντίστοιχου μεγέθους και χαρακτηριστικών με αυτό της αρχικής επιλογής σας

Ο στόλος μας ανανεώνεται τακτικά, τα αυτοκίνητά μας είναι το πολύ 36 μηνών.

Πρέπει να είστε τουλάχιστον 21 ετών για τις κατηγορίες αυτοκινήτου Mini και Economy, 23 ετών για τις υπόλοιπες κατηγορίες αυτοκινήτων και να έχετε έγκυρη άδεια οδήγησης για τουλάχιστον ένα έτος.

Εάν είστε κάτω των 23 ετών, και προκειμένου να ενοικιάσετε κατηγορία μεγαλύτερη από Mini / Economy, επιβάλλεται extra χρέωση για νέους οδηγούς, 372 € / μήνα( 12,40 € / ημέρα).

Γίνονται δεκτές μόνο οι πρωτότυπες άδειες οδήγησης. Αντίγραφα ή οποιοδήποτε είδος έγγραφης βεβαίωσης δεν είναι αποδεκτά.

Μπορεί να οδηγεί μόνο το άτομο που ενοικιάζει το αυτοκίνητο ή ένας πρόσθετος οδηγός θα που αναφέρεται στο συμβόλαιο μίσθωσης. Ο πρόσθετος οδηγός πρέπει να πληροί 

τις συνθήκες που απαιτούνται για την ενοικίαση της κατηγορίας αυτοκινήτου που επιλέξατε.

Επιτρεπόμενο όριο χιλιομέτρων θεωρείται το ανά μήνα συμφωνημένο. 

Εάν υπερβείτε το όριο που προβλέπεται στη σύμβαση σας , εφαρμόζεται extra χρέωση  0,08 € / χιλιόμετρο για τις κατηγορίες mini /economy και 0,12€ για τις υπόλοιπες κατηγορίες. 

Εάν διανύσετε λιγότερα χιλιόμετρα από τα συμφωνηθέντα, δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων.

Επικοινωνήστε με το τμήμα Mini Lease.

Στο τέλος κάθε μήνα μπορείτε να αλλάξετε το αυτοκίνητό σας, απλώς επικοινωνήστε μαζί μας για να το κανονίσουμε για εσάς.

Εάν επιθυμείτε αλλαγή με ένα μεγαλύτερο ή μικρότερο όχημα από αυτό που ήδη χρησιμοποιείτε, η χρέωση θα αναπροσαρμοστεί στην τιμή του νέου σας οχήματος.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χρεωστική ή πιστωτική κάρτα για να πληρώσετε για τη μίσθωσή σας. Δεν γίνονται δεκτά μετρητά, προπληρωμένες πιστωτικές κάρτες ή κατάθεση.

Διατηρούμε την προέγκριση για όλο το διάστημα της ενοικίασης.  Κατά την επιστροφή του οχήματος η εγγύηση αποδεσμεύεται και ακυρώνεται. Γενικά θα δείτε το ποσό πίσω στον λογαριασμό σας εντός 10 εργάσιμων ημερών.

Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να διαρκέσει περισσότερο. Δεν μπορούμε να επιταχύνουμε την ακύρωση της προεγκρίσεως. Εάν αντιμετωπίσετε προβλήματα, είναι καλύτερο να επικοινωνήσετε απευθείας με την τράπεζά σας.