Το δικό μας Πρότυπο Φροντίδας

 

Ό,τι κι αν κάνουμε, το κάνουμε σύμφωνα με το Πρότυπο Φροντίδας.
Υποσχόμαστε να θέτουμε σε προτεραιότητα εσάς, με εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών και οχήματα που συντηρούνται και καθαρίζονται σύμφωνα με τα υψηλής ποιότητας πρότυπά μας.
Καινοτομούμε συνεχώς για να συμβάλουμε στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου, κι αυτό περιλαμβάνει να σας προσφέρουμε το κάτι παραπάνω, ώστε να βγαίνετε στον δρόμο με σιγουριά – όπου κι αν σας πάει η ζωή.
Για να υλοποιήσουμε αυτήν την υπόσχεση, τα καταστήματα ενοικίασης ακολουθούν τις παρακάτω βέλτιστες πρακτικές.

Δέσμευση Υγιεινής & Καθαριότητας

Τα καθαρά οχήματα ήταν ανέκαθεν προτεραιότητά μας. Με τη δέσμευση απόλυτης καθαριότητας Complete Clean Pledge®, αναβαθμίσαμε τις πρακτικές καθαρισμού για τα οχήματα και τα υποκαταστήματά μας, ώστε να νιώθετε σίγουροι για κάθε ενοικίαση, κάθε φορά.

Συναλλαγές με χαμηλό επίπεδο αφής

Θέλουμε η διαδικασία ενοικίασης να είναι όσο το δυνατόν πιο διαισθητική και εύκολη. Έτσι, εντείνουμε τις προσπάθειές μας για την παροχή ψηφιακών εργαλείων υψηλής τεχνολογίας και χαμηλής αφής, που εξασφαλίζουν λιγότερα σημεία επαφής χωρίς συμβιβασμούς στην εξυπηρέτηση.

Εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών

Η εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών ξεκινά από την ακρόαση. Αφιερώνουμε χρόνο για να κατανοήσουμε τις ανάγκες σας, ώστε να σας προσφέρουμε την καλύτερη λύση. Αυτή η προσοχή στους πελάτες μας είναι που μας έχει δώσει την ηγετική θέση στις υπηρεσίες μεταφοράς παγκοσμίως. Οι πελάτες έρχονται σε εμάς και παραμένουν σε εμάς επειδή προσπαθούμε πάντα να τους προσφέρουμε μια εξαιρετική και εξατομικευμένη εμπειρία.

Συντήρηση και ασφάλεια οχημάτων

Τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από την ασφάλεια των πελατών μας. Ακολουθούμε ή και υπερβαίνουμε τις οδηγίες του κατασκευαστή για την αντικατάσταση των ελαστικών και τις αλλαγές λαδιών, ώστε να διασφαλίσουμε ότι η εμπειρία σας θα είναι ασφαλής και χωρίς απρόβλεπτα.

Οπτικός έλεγχος κάθε οχήματος

Στο πλαίσιο του Προτύπου Φροντίδας μας, διενεργούμε έναν τελικό έλεγχο ποιότητας σε κάθε όχημα πριν από κάθε ενοικίαση. Αυτό το επιπλέον βήμα περιλαμβάνει καταγραφή της κατάστασης του οχήματος πριν από κάθε ενοικίαση, ώστε να είστε ήσυχοι και να μπορείτε να συγκεντρώνεστε στον δρόμο που ανοίγεται μπροστά σας.