Εποχιακές προσφορές


Βρείτε τις καλύτερες τιμές με την Enterprise, όπου κι αν βρίσκεστε στον κόσμο!

Ανακαλύψτε τον κόσμο!

Είστε έτοιμοι να οργανώσετε την επόμενη σας απόδραση; Μην ψάχνετε άλλο, επωφεληθείτε της προσφοράς μας, για ενοικίαση οχήματος σε 75 χώρες.

 

Γιατί να συμβιβαστείτε με το συνηθισμένο όταν μπορείτε να εξερευνήσετε το εξαιρετικό;

 

Είτε λαχταράτε τις ηλιόλουστες παραλίες της Ελλάδας, τις γοητευτικές διαδρομές της Ιταλίας ή τα ειδυλλιακά τοπία της Νέας Ζηλανδίας, η ποικιλία των προορισμών μας διασφαλίζει ότι υπάρχει κάτι για κάθε ταξιδιώτη.

 

Αδράξτε την ευκαιρία να εξερευνήσετε, να ανακαλύψετε και να δημιουργήσετε αξέχαστες αναμνήσεις με την ασυναγώνιστη προσφορά μας για ενοικιάσεις αυτοκινήτων.

 

Με την ευρεία γκάμα των οχημάτων μας, είναι σίγουρο ότι θα βρείτε το κατάλληλο για τις ανάγκες σας. Οργανώστε σήμερα την επόμενή σας απόδραση με μείον 10%, από τις 22 Μαρτίου έως τις 31 Μαΐου σε 75 χώρες.

 

Οργανώστε σήμερα την επόμενή σας απόδραση με μείον 10%, από τις 22 Μαρτίου έως τις 31 Μαΐου σε 75 χώρες.

 

Η επόμενη περιπέτειά σας περιμένει - κάντε κράτηση τώρα και δημιουργήστε αξέχαστες αναμνήσεις!

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ENTERPRISE

 

Έχουμε περισσότερα αυτοκίνητα, οπότε έχετε περισσότερες επιλογές.

Από οικονομικά αυτοκίνητα μέχρι εταιρείες μεταφοράς, θα βρείτε πάντα το κατάλληλο όχημα για τις ανάγκες σας στην Enterprise.

Κράτηση Οχήματος

ή  
ΠΑΡΑΛΑΒΗ
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
X

Κατάλογος Χωρών που Συμμετέχουν

Αλβανία

Αργεντίνη

Αρμενία

Αρούμπα

Αυστρία

Μπαρμπάντος

Βέλγιο

Μπελίζ

Μποναίρ

Βοσνία

Βουλγαρία

Νησιά Κέιμαν

Χιλή

Κολομβία

Κόστα Ρίκα

Κροατία

Κουρασάο

Κύπρος

Δημοκρατία της Τσεχίας

Δανία

Δομινικανή Δημοκρατία

Εκουαδόρ

Αίγυπτος

Ελ Σαλβαδόρ

Εσθονία

Νήσοι Φερόες

Φινλανδία

Γεωργία

Ελλάδα

Γρενάδα

Γουατεμάλα

Γουιάνα

Ονδούρα

Ουγγαρία

Ισλανδία

Ιταλία

Τζαμάικα

Ιορδανία

Κόσοβο

Λετονία

Λιθουανία

Λουξεμβούργο

Μάλτα

Μεξικό

Μαυροβούνιο

Μαρόκο

Ολλανδία

Νέα Ζηλανδία

Νικαράγουα

Βόρεια Μακεδονία

Νορβηγία

Ομάν

Παναμάς

Παραγουάη

Περού

Πολωνία

Πορτογαλία

Κατάρ

Ρουμανία

Σαουδική Αραβία

Σερβία

Σλοβακία

Σλοβενία

Νότια Αφρική

Άγιος Μαρτίνος

Σεντ Μπαρτς

Σουρινάμ

Σουηδία

Ελβετία

Τορτόλα

Τρινιντάντ & Τομπάγκο

Τουρκία

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Ουρουγουάη

Παρθένοι Νήσοι των ΗΠΑ

Όροι και Προϋποθέσεις

 

 1. Η προσφορά αυτή σας δίνει το δικαίωμα έκπτωσης 10% μόνο επί της τιμής ενοικίασης βασικού οχήματος (με βάση τις καλύτερες ημερήσιες τιμές ενοικίασης του ιστότοπου κατά τη στιγμή της κράτησης) για τη διάρκεια της ενοικίασης του οχήματος (περίοδος ενοικίασης).
 2. Αυτή η προσφορά είναι διαθέσιμη στα συμμετέχοντα καταστήματα της Enterprise Rent-A-Car στις εξής χώρες: Albania, Argentina, Armenia, Aruba, Austria, Barbados, Belgium, Belize, Bonaire, Bosnia & Herzegovina, Bulgaria, Cayman Islands, Chile, Colombia, Costa Rica, Croatia, Curacao, Cyprus, Czech Republic, Denmark, Dominican Republic, Ecuador, Egypt, El Salvador, Estonia, Faroe Islands, Finland, Georgia, Greece, Grenada, Guatemala, Guyana, Honduras, Hungary, Iceland, Italy, Jamaica, Jordan, Kosovo, Latvia, Lithuania, Luxembourg, Malta, Mexico, Montenegro, Morocco, Netherlands, New Zealand, Nicaragua, North Macedonia, Norway, Oman, Panama, Paraguay, Peru, Poland, Portugal, Qatar, Romania, Saudi Arabia, Serbia, Slovakia, Slovenia, South Africa, St Maarten, St. Baarths, Suriname, Sweden, Switzerland, Tortola, Trinidad & Tobago, Turkey, UAE, Uruguay, US Virgin Islands.
 3. Αυτή η προσφορά ισχύει για όλες τις κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν μεταξύ 22 Μαρτίου και 31 Μαϊου και για τις online κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν μεταξύ 1 Απριλίου και 14 Ιουλίου, και δεν ισχύει για περιόδους ενοικίασης που υπερβαίνουν τις 28 ημέρες.  
 4. Αυτή η προσφορά ισχύει για όλες τις κατηγορίες οχημάτων που είναι διαθέσιμες κατά τη στιγμή της κράτησης.
 5. Όλοι οι οδηγοί πρέπει να πληρούν τις ελάχιστες απαιτήσεις ηλικίας για τη χώρα παραλαβής του ενοικιαζόμενου οχήματος. Οι πολιτικές ηλικίας ποικίλλουν ανάλογα με τη χώρα παραλαβής και θα είναι διαθέσιμες για να τις διαβάσετε όταν κάνετε την κράτηση στο διαδίκτυο.
 6. Εκτός αν προσδιορίζεται διαφορετικά, αυτή η προσφορά δεν ισχύει για τυχόν πρόσθετες χρεώσεις όπως η προαιρετική απαλλαγή από το ποσό υπέρβασης, οι χρεώσεις απλής διαδρομής, οι χρεώσεις καυσίμων, οι χρεώσεις επιπλέον οδηγού και οδηγού νεαρής ηλικίας και η ενοικίαση πρόσθετων στοιχείων όπως είναι ενδεικτικά τα παιδικά καθίσματα αυτοκινήτου, οι αντιολισθητικές αλυσίδες, οι σχάρες οροφής και τα συστήματα πλοήγησης.
 7. Η διαθεσιμότητα της υπηρεσίας παράδοσης και παραλαβής υπόκειται σε γεωγραφικούς περιορισμούς. Για περισσότερες λεπτομέρειες, επικοινωνήστε με το κατάστημα.
 8. Έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε την κράτηση οποιαδήποτε στιγμή μέχρι την έναρξη της περιόδου ενοικίασης χωρίς κυρώσεις. Σε περίπτωση που δεν χρειάζεστε πλέον την κράτηση, σας ζητάμε να ακυρώσετε την κράτηση πριν από την περίοδο ενοικίασης.
 9. Η συγκεκριμένη προσφορά υπόκειται στη διαθεσιμότητα των οχημάτων και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με καμία άλλη προωθητική ενέργεια, έκπτωση ή σε προηγούμενες ή υπάρχουσες κρατήσεις.
 10.  Αυτή η προσφορά και αυτοί οι όροι και προϋποθέσεις είναι πρόσθετοι και δεν αντικαθιστούν κανέναν όρο της συμφωνίας σε σχέση με την ενοικίασή σας, η οποία περιέχει σημαντικές διατάξεις σχετικά με την ενοικίαση οποιουδήποτε οχήματος και οι οποίες θα συνεχίσουν να ισχύουν πλήρως για την ενοικίαση.
 11.  Η παρούσα προσφορά και οι παρόντες όροι και προϋποθέσεις, καθώς και κάθε διαφορά ή αξίωση που προκύπτει από ή σε σχέση με αυτές, διέπονται από το δίκαιο της Κύπρου. Αν είστε κάτοικος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μπορείτε να κινήσετε νομικές διαδικασίες αναφορικά με αυτήν την προσφορά και αυτούς τους όρους και τις προϋποθέσεις είτε στα δικαστήρια της Κύπρου, είτε στα δικαστήρια του κράτους-μέλους στο οποίο κατοικείτε.
 12.   Ως καταναλωτής, θα επωφεληθείτε από τυχόν υποχρεωτικές διατάξεις της νομοθεσίας της χώρας στην οποία διαμένετε. Τίποτα σε αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις, συμπεριλαμβανομένης της παραπάνω παραγράφου, δεν επηρεάζει τα δικαιώματά σας ως καταναλωτή να βασίζεστε σε τέτοιες υποχρεωτικές διατάξεις της τοπικής νομοθεσίας.
 13.  Σας συμβουλεύουμε να εξοικειωθείτε με τους τοπικούς κανόνες κυκλοφορίας στον προορισμό της χώρας ενοικίασης. Περισσότερες πληροφορίες για τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση http://ec.europa.eu/transport/road_safety/going_abroad/index_en.htm.
 14.  Αυτή η προσφορά προσφέρεται από την Enterprise Rent-A-Car Cyprus.